World Series of Poker – Goedpoker

World Series of Poker

Voor- en nadelen van online poker op WSOP.com

Voordelen

Door de uitstekende reputatie die de World Series of Poker heeft (het is immers het grootste pokertoernooi ter wereld!), weten spelers dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de betrouwbaarheid. De software van 888 poker heeft daarbovenop ook een goede naam, dus dat draagt ook een steentje bij. Bovendien is de software gebruiksvriendelijk en werkt het naar behoren. Ook biedt WSOP.com andere pokervarianten buiten Hold’em aan, wat zeker niet op elk platform het geval is. Zo kun je óf afwisselen, of simpelweg de variant kiezen die jou het meest aanspreekt.

WSOP.com maakt het aanmelden aantrekkelijker door het aanbieden van een goede welkomstbonus. Het meedoen aan de online toernooien van WSOP en het vooruitzicht van een gouden bracelet zal voor veel mensen een reden zijn om hier graag te spelen, het onderscheidt WSOP.com van andere aanbieders van online poker.

Vanuit Nederland kun je alleen met speelgeld spelen, maar dit is alsnog een aanrader als je poker vooral speelt voor het vertier en/of als je wilt oefenen met het spelen van poker. Door poker vaak te oefenen, kun je een betere pokeraar worden. Voor de échte beginner is oefenen sowieso handig om de spelregels onder de knie te krijgen, maar in principe heb je die binnen no-time geleerd. Ook daarna kan oefenen nog zeer handig zijn: bijvoorbeeld om beter te leren bluffen. Bovendien kun je van elk verlies dat je lijdt leren. Wil je echt serieus aan de slag, schrijf dan alle handen die je speelt op, zodat je deze later kunt analyseren en evalueren.

Nadelen

Het grootste nadeel aan WSOP.com is dat het vooralsnog alleen mogelijk om met echt geld te spelen in de eerder genoemde Amerikaanse staten. Als Nederlandse speler kun je dus niet voor echt geld je geluk beproeven. Daarnaast is het jammer dat je eerst een software moet downladen voordat je kunt pokeren. Hoewel dit snel verloopt, is het toch een extra stap die bij veel andere aanbieders niet nodig is.

World Series of Poker op de digitale markt – apps

Je kunt op verschillende manieren online poker bij World Series of Poker spelen: via de desktop, smartphone of tablet. Voordat je aan de slag kunt, moet je een software downloaden. Deze is beschikbaar voor Windows en Mac. Helaas is het niet mogelijk via de browser online te pokeren. Gelukkig is de software wél razendsnel gedownload, zodat je er uiteindelijk weinig hinder van ondervindt.

Op mobiele apparaten kun je de app downloaden. De WSOP World Series of Poker-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Hier kun je onder andere meedoen met circuittoernooien of live met vrienden spelen. Je kunt met deze app niet voor echt geld gokken en hebt geen kans om echt geld of echte prijzen te winnen.

Author: Alberto Bradley